rușii au difuzat un nou fals/fotografie ua.depositphotos.com rușii au difuzat un nou fals/fotografie ua.depositphotos.com

Ocupanții ruși au răspândit un fals despre izbucnirea holerei în Odessa și Nikolaev.

Acest lucru a fost declarat de către Secretarul de presă al șefului administrației militare Regionale Odesa Serghei Bratchuk în canalul său Telegram.

Potrivit acestuia,” știrile ” despre izbucnirea holerei din Odessa și Mykolaiv sunt aruncări provocatoare care se fac pentru a distrage atenția de la situația din Mariupol.

“Ei (autoritățile de ocupație – UNIAN) se confruntă cu amenințarea unei epidemii la scară largă în Mariupol. Prin urmare, pentru a întrerupe informal acest lucru, ei arată că aceste probleme sunt presupuse în Odessa și Nikolaev, falsurile sunt dispersate”, a spus Bratchuk, adăugând că, după invazia rușilor, rămân doar epidemii și pământ ars.

Citește și:  11 explozii în 20 de minute :ocupanții au lovit regiunea Chernihiv (foto) 11 explozii în 20 de minute: invadatorii au lovit regiunea Chernihiv (foto) Consiliul Municipal Mariupol a spus că ocupanții sunt scoși din oraș Consiliul Local Mariupol a declarat că ocupanții sunt scoși din orașocupanții au luat ostatici peste 120 de locuitori din regiunea Zaporozhye ocupanții au luat ostatici peste 120 de locuitori din regiunea Zaporozhye

Administrația militară regională a declarat, de asemenea, reporterilor că incidența holerei este determinată nu prin examinarea de către un medic din cauza anumitor simptome, ci exclusiv prin analize de laborator și bacteriologice.

începând cu ora 12:00 pe 10 iunie, nu a fost găsit niciun fapt de confirmare a prezenței agentului cauzal al holerei nici în Odessa, nici în regiunea Odessa.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, serviciile de informații britanice au spus că un focar de holeră amenință Mariupolul ocupat. În plus, există o situație critică cu serviciile medicale și medicamentele din oraș. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.