ocupanții au schimbat din nou data până la care vor să captureze Severodonetsk/foto ua.depositphotos.com ocupanții au schimbat din nou data până la care vor să captureze Severodonetsk/foto ua.depositphotos.com

Invadatorii au schimbat data” capturării ” Severodonetsk pentru a treia oară. Acum își planifică acțiunile criminale pentru 22 iunie.

Acest lucru a fost anunțat în aerul teledonului Național de către președintele Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai.

Potrivit acestuia, întregul teritoriu liber al regiunii Luhansk se află sub bombardamente grele. “Luptele de stradă acerbe continuă în Severodonetsk. Epuizând inamicul. Astăzi, 10 iunie-rușii au greșit din nou, centrul regional este ucrainean. Autostrada Lisichansk-Bakhmut este a noastră. Următoarea dată a rușinii Rashiștilor este 22 iunie”, a adăugat el.

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești au reușit să intre în Severodonetsk la sfârșitul lunii mai. De atunci, în oraș au avut loc bătălii feroce de stradă. Începând cu 9 iunie, Forțele Armate ale Ucrainei controlau aproximativ o treime din Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.