ocupanții au suferit pierderi în direcția Vasilevka-Pologi/foto REUTERSadministrația militară Regională Zaporozhye constată că ocupanții au suferit pierderi în direcția Vasilevka-Pologi.

Acest lucru este menționat într-un mesaj din canalul Telegram al președintelui apelului lui Alexander Starukh.

Apelul a subliniat că inamicul continuă să folosească în mod activ artilerie, tancuri, lansatoare de grenade, mortare și elicoptere, folosind infrastructura civilă pentru nevoile militare, dar “obiectivul principal al desfășurării operațiunilor militare pe teritoriul regiunii Zaporozhye nu a fost atins de inamic.”

“În ceea ce privește unitățile noastre, acestea continuă să provoace daune de foc inamicului atât pe linia frontului, cât și în profunzimea formării sale operaționale și a formațiunilor de luptă. Ocupanții au suferit pierderi în direcția Vasilevka-Pologi”, se spune în notă.

În Energodar, invadatorii ruși, cu ajutorul unui vehicul blindat, au deteriorat un monument participanților la ATO, care se află lângă școala numărul 2, și filmează, de asemenea, un alt “film” pentru propaganda canalelor rusești despre modul în care se presupune că distribuie ajutor umanitar populației civile.

Printre altele, se remarcă faptul că, potrivit locuitorilor locali din diferite comunități din regiunea Zaporozhye, au început să apară acolo oameni care desfășoară acțiuni informaționale și psihologice pentru a submina încrederea publicului în reprezentanții autorităților de Stat din Ucraina și comunitățile locale și pentru a răspândi dezinformarea.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, trupele de ocupație rusești au încercat să străpungă apărarea apărătorilor ucraineni în direcția Donețk. Inamicul a suferit pierderi considerabile.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *