ocupanții din Ucraina au suferit noi pierderi, împărtășite de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto REUTERSocupanții din Ucraina au suferit noi pierderi, împărtășite de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto REUTERS

Ocupanții ruși în direcția slavă au efectuat operațiuni militare în zona Dolgenky cu sprijinul artileriei, dar nu au reușit și au suferit pierderi.

Inamicii avansau în direcția Avdiivka lângă Novoselivka, au suferit pierderi și s-au retras, a raportat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Severodonetsk, inamicul a efectuat operațiuni de asalt în zona așezării Nizhny, nu are succes… În direcția Bakhmut, inamicul desfășoară acțiuni ofensive, încercând să îmbunătățească situația tactică. El a efectuat operațiuni de asalt în zona așezării Ekaterinovka, nu are succes”, a remarcat Statul Major General.în plus, inamicul a luat cu asalt lângă Vesely și Novobakhmutovka și nu a reușit.

“…În direcția Kurakhovsky, inamicul a condus o ofensivă în zona așezării Pobeda, nu are succes…”,- a adăugat Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat Ucraina.

Inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a atacat civili într-o serie de așezări. Mai târziu, inamicul a intrat în ofensivă în estul țării noastre. Soldații ucraineni au dat o mustrare demnă inamicului.

Pe 16 mai, președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că la Belogorovka, ocupanții au pierdut aproape 1 mie de complici și aproximativ 100 de unități de echipament militar în timpul încercărilor de a traversa râul Seversky Donets.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 18 Mai, aproximativ 28.300 de adversari și, în special, 1.251 de tancuri au fost distruse în țara noastră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.