T-62 este planificat să fie utilizat pentru a consolida pozițiile defensive ale ocupanților/foto: WikipediaT-62 este planificat să fie utilizat pentru a consolida pozițiile defensive ale ocupanților/foto: Wikipedia

Invadatorii ruși au atras mai mult de 50 de unități de modele de tancuri învechite – T-62 și T-72B în regiunea Zaporozhye.

Acest lucru este raportat în telegramă de către administrația militară Regională Zaporozhye cu referire la șeful OVA, Alexander Starukh.

“Aceste vehicule blindate vor fi cel mai probabil folosite pentru a consolida pozițiile defensive ale ocupanților sau vor găsi îndrăzneți care ar fi de acord să meargă în ofensivă în vehicule care nu vor putea rezista armelor antitanc moderne, care sunt suficiente în Forțele Armate ale Ucrainei”, a spus el.

De asemenea, Starukh a spus că o explozie a avut loc astăzi în Melitopol. În același timp, el a reamintit că o situație similară a avut loc în regiunea Donetsk. Potrivit lui, există o diviziune a puterii între colaboratori și ocupanți.

Starukh a mai spus că ocupanții ruși încearcă să forțeze populația locală să solicite un pașaport rus.

“Au rămas fără carne de tun. Uită-te la experiența locuitorilor din regiunile Crimeea, Donetsk și Lugansk. Cei care au primit un pașaport rus au primit apoi arme și au fost trimiși în tranșee. Totul este simplu și clar. Un pașaport rusesc este un bilet la șanț”, a remarcat șeful OVA.

reamintim că APU continuă o contraofensivă de succes în regiunea Herson și Zaporozhye.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.