invadatorii au tras la granița regiunii Chernihiv/facebook.com/DPSUkraine invadatorii au tras la granița regiunii Chernihiv/facebook.com/DPSUkraine

Ocupanții ruși au recurs din nou la bombardarea teritoriilor de frontieră din nordul Ucrainei. De data aceasta regiunea Chernihiv a suferit. 

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Nord”.

“Astăzi, în jurul orei 16: 40, observatorii au înregistrat 6 “sosiri” de mortar de pe teritoriul Federației Ruse în direcția Senkovka. Nu există pierderi în rândul personalului și echipamentelor”, se arată în raport.

Regiunea Cernihiv încă suferă de atacuri rusești. Ieri, invadatorii au lovit la așezarea Desna. Există victime și mulți răniți.

După cum a scris UNIAN, aproape 3,5 mii de clădiri din regiunea Chernihiv au fost distruse sau deteriorate ca urmare a ostilităților. Casele modulare sunt planificate să fie construite pentru persoanele care și-au pierdut casele.

Citește și:  greva rachetelor ocupanților de pe Bakhmut a devenit mortală: detalii despre bombardarea inamicului (foto) Atacul cu rachete al ocupanților de pe Bakhmut a devenit mortal: detalii despre bombardarea inamicului (foto)  Federația Rusă a declarat că au invadat Ucraina din cauza amenințării de răsturnare a regimului Putin Federația Rusă a declarat că au invadat Ucraina din cauza amenințării de răsturnare a regimului Putininvadatorii de la Grad au tras într-un autobuz cu evacuați din Severodonetsk și Lisichansk (foto) Ocupanții de la “Grads” au tras într-un autobuz cu evacuați din Severodonetsk și Lisichansk (foto) Federația rusă devine previzibilă: apărarea aeriană doboară majoritatea rachetelor lansate de inamic în Ucraina-Painter Rusia devine previzibilă: apărarea aeriană doboară majoritatea rachetelor lansate de inamic în Ucraina-Painter  invadatorii au tras la podul peste estuarul Nistrului pentru a cincea oară Invadatorii au tras asupra podului peste estuarul Nistrului pentru a cincea oară

Anterior, Chaus a observat că amploarea distrugerii în regiunea Chernihiv este destul de mare, va dura “nu o lună sau două” pentru a restabili.

la 16 Mai, președintele OVA a anunțat că restaurarea infrastructurilor critice și facilități de locuințe începe în regiunea Chernihiv. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.