ocupanții au ucis un cercetaș ucrainean și un atlet/foto GUR MOocupanții au ucis un cercetaș ucrainean și un atlet/foto gur mo

Apărând statul nostru, ofițerul de informații militare, maestrul sportului din Ucraina al clasei internaționale Serghei Karnaukhov a fost ucis.

Acest lucru a fost raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina.

“Serghei Karnaukhov a devenit un alt erou-apărător care a murit din cauza armelor invadatorului. El a fost un maestru al sportului din Ucraina de clasă internațională în powerlifting și a servit ca comandant al Departamentului de informații ca parte a brigăzii mecanizate separate 93 “Kholodny Yar”, – a declarat în mesaj.

inteligența a adăugat că Serghei va rămâne pentru totdeauna un exemplu de dăruire în lupta pentru libertatea și independența noastră.

Citește și:  Federația Rusă nu a permis scoaterea copiilor din regiunea Kherson de-a lungul coridorului verde Federația Rusă nu a permis scoaterea copiilor din Regiunea Herson de-a lungul “coridorului verde”  o coajă rusă a lovit o bibliotecă școlară din Kharkiv :o femeie a fost ucisă (raport foto) Un obuz rusesc a lovit o bibliotecă școlară din Harkov: o femeie a fost ucisă (raport foto) soldații ruși ucid și mor ca și cum ar fi praf sub picioarele stăpânilor lor-Zelensky Soldații ruși ucid și mor ca și cum ar fi praf sub picioarele stăpânilor lor-Zelensky Reuters: Ucraina poate obține drone puternice de atac mq-1C Gray Eagle din SUA Reuters: Ucraina ar putea primi puternice drone de atac mq-1C Gray Eagle din Statele Unite cinci persoane au fost rănite ca urmare a unui atac cu rachete asupra regiunii Lviv Ca urmare a unui atac cu rachete asupra regiunii Lviv, cinci persoane au fost rănite

după cum a raportat UNIAN, mai devreme în luptele cu invadatorii ruși, boxerul ucrainean Viktor Yaschenko a fost ucis. Inima sportivului și războinicului Forțelor Armate din Ucraina a încetat să bată pe 15 mai. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *