canalul Telegram al președintelui Administrației Regionale de Stat Dnipropetrovsk Valentin Reznichenko canalul Telegram al președintelui Administrației Regionale de Stat Dnipropetrovsk Valentin Reznichenko

Invadatorii ruși au lovit noaptea districtele Nikopol și Krivoy Rog din Regiunea Dnipropetrovsk.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Dnepopetrovsky Ova Valentin Reznichenko. 

“Armata rusă a lovit Nikopol de la Grads. Împușcat în mod deliberat într-o zonă rezidențială. Peste 40 de rachete au fost trimise acolo. 6 case particulare și dependințe au fost avariate”, a spus el. 

Potrivit lui Reznichenko, linia electrică a fost, de asemenea, agățată, în urma căreia câteva mii de locuitori ai sectorului privat au rămas fără energie electrică. Echipele de urgență ale electricienilor lucrează acum la fața locului.

Citește și:  numărul victimelor unei lovituri de rachete asupra unui depozit de petrol din regiunea Dnipropetrovsk a crescut Numărul victimelor unui atac cu rachete asupra unui depozit de petrol din Regiunea Dnipropetrovsk a crescut numărul victimelor grevei rachetelor rusești din regiunea Dnipropetrovsk a crescut Numărul de victime ale grevei rachetelor rusești în regiunea Dnipropetrovsk a crescut

anterior, oamenii nu au fost răniți. 

“Fragmente de rachete sunt împrăștiate în locurile de bombardare. Specialiștii serviciului de urgență de stat lucrează acolo”, a spus el. 

În plus, Reznichenko a menționat că în districtul Krivoy Rog, inamicul a tras din artileria barilului asupra comunității Zelenodolsk. “Nu au existat victime și distrugeri”, a rezumat el.

canalul Telegram al președintelui Administrației Regionale de Stat Dnipropetrovsk Valentin ReznichenkoCanalul de telegramă al președintelui Administrației Regionale de Stat Dnipropetrovsk Valentin Reznichenko

după cum a raportat UNIAN, la 28 iulie, ocupanții din “uraganele” au tras asupra comunității Shirokov din Regiunea Dnipropetrovsk, rezultând o persoană ucisă, alte două au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.