canalul Telegram al șefului Lugansk Ova Sergey Gaidai canalul Telegram al șefului Lugansk Ova Sergey Gaidai

30 de adulți și 6 copii au fost evacuați din Severodonetsk și Lisichansk, autobuzul a fost tras cu “grads” de către ocupanții ruși.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Administrației Regionale de Stat Luhansk, Serghei Gaidai. Potrivit lui, în condiții dificile, dar evacuarea a fost reluată.

“Odată cu agravarea situației, există oameni mai dispuși. Zeci de zi cu zi. Dar acum trebuie să fie scoase sub bombardament”, a spus el.

În special, 36 de locuitori din Lisichansk și Severodonetsk au fost evacuați astăzi, dintre care șase sunt copii. “Autobuzul a intrat sub foc pentru că autostrada este încă împușcată de ruși. Au deschis focul cu gradele. Din fericire, toată lumea este în siguranță. Sunt deja în siguranță”, a spus Gaidai.

Citește și:  invadatorii ruși încearcă să treacă mai aproape de Severodonetsk, orașul este protejat în mod fiabil Invadatorii ruși încearcă să străpungă mai aproape de Severodonetsk,orașul este protejat în mod fiabil  doi morți au fost găsiți în Severodonetsk ca urmare a bombardării unei clădiri rezidențiale (foto) În Severodonetsk, două persoane au fost găsite moarte ca urmare a bombardării unei clădiri rezidențiale (foto)

8 locuitori din Vrubovka și 32 din comunitatea montană au fost, de asemenea, salvați astăzi.  În total sunt 73 de persoane.

 canalul Telegram al șefului Lugansk Ova Sergey GaidaiCanalul Telegram al șefului Lugansk Ova Serghei Gaidai

După cum a raportat UNIAN, pe 14 mai, pentru prima dată după mult timp, oamenii au fost evacuați din Severodonetsk. Potrivit lui Gaidai, pentru o perioadă lungă de timp evacuarea din Severodonetsk a fost extrem de periculoasă.

și înainte de aceasta, pe 6 mai, doar trei persoane au vrut să evacueze din Severodonetsk, în ciuda faptului că cel puțin 15 mii de oameni rămân în oraș. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.