echipamentele rusești se deplasează din nou din Crimeea/REUTERS photo echipamentele rusești se deplasează din nou din Crimeea/REUTERS photo

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, a spus că o coloană mare de echipamente rusești s-a dus la Herson.

Primarul a vorbit în aerul teledonului național și a subliniat că mișcarea trupelor rusești către Herson din Crimeea a început pe 12 iulie.

“Trebuie remarcat faptul că echipamentele rusești se deplasează din nou din Crimeea. Ieri, un convoi mare de vehicule a condus spre Herson”, spune Fedorov.

potrivit lui, este vorba despre 40 de echipamente care transportau combustibil și muniție.

“Pericolul nu dispare deloc”, a subliniat Fedorov.

Tot pe 13 iulie, în centrul orașului Melitopol, locuitorii au văzut cum Rashiștii transportau instalații de artilerie și tancuri spre Herson cu un tractor. Presa locală a adus chiar și o dovadă foto a rezervorului. Ocupanții au fost prost orientați pe teren și au cerut trecătorilor indicații.

 foto Ria Melitopol foto Ria Melitopol

Amintiți-vă că în Herson, Forțele Armate ale Ucrainei distrug în mod regulat depozitele de muniții inamice.

Citește și:  în Melitopol, ocupanții se pregătesc pentru operațiuni de luptă În Melitopol, ocupanții se pregătesc să efectueze operațiuni militare ocupanții au redus brusc numărul de bombardamente pe fondul distrugerii depozitelor cu BC (map) Ocupanții au redus drastic numărul de bombardamente pe fundalul distrugerii depozitelor cu BC (map) rețeaua raportează explozii în Luhansk ocupat: depozite de muniție detonante (video) Rețeaua raportează explozii în Luhansk ocupat: depozitele de muniție detonează (video) AFU a eliminat comandantul diviziei rusești de puști motorizate AFU l-a eliminat pe comandantul diviziei rusești de puști motorizate baza unității militare capturate de invadatori arde sub Melitopol-primar Sub Melitopol, baza unității militare capturate de invadatori arde – primarul  turul continuă: APU a distrus echipamentul și sediul ocupanților din Kadiyivka (foto) “turul continuă”: APU a distrus echipamentul și sediul ocupanților din Kadiyivka (foto)ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.