ocupanții pregătesc o ofensivă în direcția Brovarsky/fotografie 161.ru

Trupele de ocupație rusești pregătesc acțiuni ofensive pe direcția Brovarsky.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale începând cu ora 12:00 pe rețeaua socială Facebook.

“În direcția Brovary, inamicul continuă să se regrupeze pentru a relua acțiunile ofensive. Suportul logistic al diviziilor și echipamentelor de inginerie ale pozițiilor ocupate continuă”, se arată în raport.

În același timp, nu au fost înregistrate acțiuni ofensive active ale inamicului în direcția Polessky. Se efectuează regruparea, consolidarea frontierelor capturate și sprijinul logistic al trupelor.

De asemenea, în direcția Seversky, unitățile separate ale Districtului Militar Central continuă să se regrupeze și să concentreze forțele și mijloacele de reluare a operațiunilor ofensive.

În direcția Chernihiv, inamicul nu desfășoară acțiuni ofensive active, continuă bombardarea artileriei pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei și ale orașului Chernihiv. Nu au existat modificări în compoziția forțelor și natura acțiunilor Grupului forțelor de ocupație.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Rusia a început să bombardeze orașele ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

Începând cu 17 martie, cel puțin 411 instituții de învățământ, 36 de instituții medicale, 1.600 de clădiri rezidențiale, 26 de fabrici și depozitele acestora, 15 aeroporturi, șase centrale termice/centrale hidroelectrice și altele asemenea au fost avariate, distruse sau confiscate în Ucraina. De asemenea, s-au pierdut peste 15 mii de kilometri de autostrăzi, 5 mii de kilometricăi ferate, distruse/dezactivate 15 aeroporturi, 350 de poduri și treceri de poduri și altele asemenea. Valoarea totală a daunelor cauzate Ucrainei de Rusia s-a ridicat la 62,6 miliarde de dolari.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 22 martie, ocupanții pierduseră deja aproximativ 15,3 mii de oameni.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.