exploziile se aud într-unul din districtele Nikolaev/fotografia GSCHSexploziile se aud într-unul din districtele Nikolaev/fotografia GSCHS

În dimineața zilei de vineri, 5 August, invadatorii ruși au atacat unul dintre raioanele din Mykolaiv.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul Alexander Senkevich în telegramă. 

“Au fost explozii într-unul din districtele Nikolaev. Îi rog pe toți să nu iasă din casă și să stea departe de ferestre!”,- a scris el.

Citește și:  speriat de lichidare: echilibrul a mers brusc la spital, și-a dat îndatoririle altuia Speriat de lichidare: soldul a mers brusc la spital, și-a dat “îndatoririle” unui alt  există deficiențe evidente în armata rusă care creează oportunități pentru experții APU Au apărut deficiențe evidente în armata rusă, creând oportunități pentru experții APU Jdanov a spus că contraofensiva APU este amânată dintr-un singur motiv Jdanov a spus că contraofensiva APU este amânată dintr-un singur motiv

După cum a raportat UNIAN, în dimineața zilei de 4 August, explozii puternice au tunat în Nikolaev.

Orașul a fost bombardat de 4 ori-la 04:00, la 04:40, apoi la 06:00 și la 08:00. Au fost înregistrate până la 18 explozii, inclusiv obuze de cluster.

în timpul bombardamentelor de ieri dimineață de la Mykolaiv, mai mult de 10 case particulare, trei clădiri înalte și o clădire de birouri au fost avariate.

Pe 18 iulie, șeful Mykolaiv OVA, Vitaly Kim, a promis că va plăti 100 de dolari fiecare celor care vor furniza informații despre Tunarii ocupanților. Oficial, patru observatori ai focului inamic au fost deja reținuți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.