ocupanții concediați la clădirea serviciului de urgență de Stat din Mariupol/screenshot

Trupele ruse au tras la Direcția Principală a serviciului de urgență de Stat al Ucrainei în regiunea Donetsk, care se află în Mariupol. Clădirea este parțial distrusă.

Acest lucru este raportat de către Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei.

“Drojdia a ajuns și la clădirea Direcției Principale a serviciului de urgență de Stat al Ucrainei din Regiunea Donețk… Eliberatorii blestemați împușcă totul în Mariupol în agonie-maternități, spitale, case de civili, școli și grădinițe”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că clădirea este situată pe strada Mitropolitskaya.

serviciul de Stat pentru Situații de urgență a menționat că o parte a clădirii a fost distrusă. Salvatorii lucrează la fața locului, dezmembrând molozul.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 9 martie, invadatorii ruși au lansat o grevă de artilerie asupra unei maternități din Mariupol. La momentul bombardamentului erau femei însărcinate, copii și personal medical. 

începând cu 9 martie, 1.300 de locuitori din Mariupol au murit deja în timpul genocidului de blocadă al Federației Ruse.

Pe 10 martie, bombardarea lui Mariupol de către ocupanții ruși a continuat. Shells se încadrează în clădiri rezidențiale și nu numai.ministrul pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar, Irina Vereshchuk, a declarat că Mariupol rămâne complet blocat atât pentru evacuarea persoanelor, cât și pentru mărfurile umanitare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.