ocupanții au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Poltava /foto REUTERSocupanții au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Poltava/foto REUTERS

Ocupanții ruși au lansat un atac cu rachete asupra districtului Poltava.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său Telegram de către președintele administrației militare regionale Poltava Dmitry Lunin.

“Districtul Poltava. O lovitură de rachetă de la un avion inamic. Aflăm detalii despre distrugeri și victime”, a spus el.

Mai târziu, Lunin a clarificat că “sosirea” în districtul Charles. Potrivit acestuia, racheta a lovit o instalație de infrastructură. 

“Salvatorii Sting incendiul. Informații despre victime și distrugerea este clarificat,” – a declarat șeful OVA Poltava

actualizat. Lunin o oră mai târziu a negat informații despre un incendiu după ce o rachetă inamică a lovit.

“Din fericire, nu există victime după greva inamicului. Clarificare: nu a existat niciun incendiu”, a rezumat oficialul.

el a publicat, de asemenea, o fotografie a consecințelor grevei rachetelor.

După cum a raportat anterior UNIAN, nu este prima dată când trupele rusești lansează atacuri cu rachete în regiunea Poltava. Așadar, pe 7 mai, invadatorii au lansat un atac cu rachete asupra orașului Karlovka din regiunea Poltava. Racheta a lovit o instalație de infrastructură. Ulterior, președintele administrației militare regionale Poltava a clarificat că nu au existat victime și răniți ca urmare a unei greve inamice asupra infrastructurii din Karlovka.în aceeași zi, armata rusă a lansat un alt atac cu rachete asupra regiunii Poltava, dar sistemul ucrainean de apărare aeriană a funcționat și racheta a fost doborâtă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *