O alertă aeriană a început în Nikopol și tergromadi/foto nikopol.nikopolnews.netO alertă aeriană a început în Nikopol și tergromadi/foto nikopol.nikopolnews.net

Ocupanții ruși au bombardat din nou Nikopol. Inamicul lovește civili și încearcă din nou să intimideze ucrainenii.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său Telegram după miezul nopții de către șeful administrației militare regionale Nikopol, Yevgeny Yevtushenko.

“Orașul Nikopol a fost bombardat”, a spus el.

Yevtushenko nu a furnizat încă alte informații. Cu toate acestea, se știe deja că a început o alertă aeriană în Nikopol și Tergromad. 

seara târziu, la 4 August, el a raportat că a doua zi în districtul a trecut fără situații de urgență.

“Nu au existat atacuri, operațiuni militare, echipamente și forță de muncă a ocupanților. Pe malul opus, până în prezent, mișcarea echipamentului inamic nu este observată. Dar, având anumite informații, vă rog să urmați regulile a două ziduri sau să vă aflați într-un adăpost pentru bombe. S-ar putea să se repete bombardamentul”, a scris el.

Yevtushenko a atras atenția asupra faptului că acest mesaj se referă la orașe, orașe și sate situate pe malul rezervorului Kakhovsky.

Între timp, s-a raportat deja pe rețelele de socializare că ocupanții ar fi putut folosi muniție cu fosfor pe Nikopol. Un videoclip este distribuit activ în canalele Telegram, unde puteți vedea consecințele unei astfel de bombardamente pe cer.

La începutul zilei de 4 August, Yevtushenko a raportat, de asemenea, bombardarea orașului Nikopol. Potrivit acestuia, doi “absolvenți”, din diferite locații de pe malul opus, au tras 60 de muniții cu rachete în noaptea pașnică a lui Nikopol la 01.30 și 2.55.

Nu au existat decese sau răniri, dar inamicul a deteriorat aproximativ 50 de clădiri rezidențiale, linii de alimentare cu energie electrică și gaze, panouri solare și echipamente ale întreprinderilor.

“APU a provocat daune de foc inamicului în timpul nopții. Există informații despre distrugerea forței de muncă și a echipamentelor ocupanților”, a adăugat el.

Citește și:  ocupanții au tras artilerie în trei districte din Kharkiv Ocupanții au tras artilerie în trei districte din Kharkiv  Zelensky: toți cei care amnistiază Federația Rusă nu pot decât să-și dea seama că acest lucru îi ajută pe teroriști Zelensky: toți cei care amnistiază Federația Rusă nu pot decât să-și dea seama că acest lucru îi ajută pe teroriștiJdanov a răspuns dacă există sisteme cu jet mai puternice decât HIMARS Jdanov a răspuns dacă există sisteme cu jet sunt mai puternice decât HIMARS

anterior, UNIAN a raportat deja că Arestovich a numit trei ținte probabile ale trupelor rusești lângă Kherson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.