invadatorii ruși au aruncat toate rezervele pentru a captura Regiunea Luhansk/foto ua.depositphotos.com invadatorii ruși și-au aruncat toate rezervele pentru a captura Regiunea Luhansk/foto ua.depositphotos.com

Armata rusă invadatoare și-a aruncat toate rezervele pentru a captura Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, relatează Radio Liberty.

“Tot ceea ce au (echipament, personal) se mișcă în direcția noastră. În Severodonetsk, în zona” promka” de pe Azot, apărătorii noștri au reținut inamicul mult timp, dar sub bombardamente constante, o mulțime de structuri defensive au fost deja distruse acolo și, poate, vor trebui chiar să se retragă în noi zone fortificate”, spune Gaidai.

Potrivit acestuia, în cazul capturării Severodonetsk, civilii care se ascund pe teritoriul uzinei Azot vor putea ieși doar în teritoriile ocupate.

Citește și:  nu numai Podul Crimeei: a doua țintă posibilă AFU din peninsulă a fost numită Nu numai Podul Crimeei: a doua țintă posibilă a APU pe peninsulă este numită  Bătălia pentru Donbass: APU a respins asaltul trupelor rusești într – una din direcții – Statul Major General Bătălia pentru Donbass: APU a respins asaltul trupelor rusești într-una din direcții-Statul Major General

După cum a raportat UNIAN mai devreme, trupele ruse au efectuat o invazie pe scară largă a teritoriului ucrainean în dimineața zilei de 24 februarie. Oponenții au bombardat facilitățile militare, iar mai târziu au atacat locuințele civililor, au fost multe victime și răniți.

Inamicul a capturat o serie de așezări în estul și Sudul Ucrainei. Mai târziu, invadatorii au intrat în ofensivă în Donbas, iar “punctul fierbinte” a devenit Severodonetsk.ministrul adjunct al Apărării, Anna Malyar, a declarat că inamicul intenționează să captureze întreaga regiune Luhansk până pe 26 iunie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *