potrivit expertului, faza activă a ostilităților va începe în mai/Foto REUTERS potrivit expertului, faza activă a operațiunilor militare va începe în Mai/foto de REUTERS

Trupele rusești ocupante vor încerca să desfășoare operațiuni ofensive în Ucraina până în toamnă.

Istoricul militar Mikhail Zhirokhov a declarat Acest lucru într-un interviu acordat UNIAN.

Potrivit expertului, faza activă a ostilităților va începe în luna mai.

“Din punct de vedere militar, campania de vară va începe abia în luna mai. Va dura cel puțin până în toamnă. Acest lucru este evident din ritmul în care rușii avansează: ofensiva este foarte lentă. Cu toate acestea, încă nu ar trebui să subestimăm inamicul”, a spus expertul.

În același timp, el a reamintit că armata rusă este condusă de politicieni, nu de militari.

“Armata rusă este condusă de politicieni – aceasta este moștenirea sovietică. Ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, nici măcar nu a servit în armată”, a menționat expertul.

Citește și:  din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Din punct de vedere militar, invazia Ucrainei a fost complet idioată-expert Rusia a calculat greșit când a pariat pe o ofensivă a tancurilor-expert militar Rusia a calculat greșit când a făcut un pariu pe un tanc ofensiv-expert militar sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată: dezvăluirile unui voluntar care a fost capturat în Butch “Sunt înarmați până în dinți, dar aceasta nu este o armată”: dezvăluiri ale unui voluntar care a trecut prin captivitate în Butch  expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului Expert militar numit cel mai slab punct din armata invadatorului expert militar a explicat de ce SUA nu va da luptători Ucraina acum Un expert militar a explicat de ce SUA nu va da luptători Ucraina acum Lend-lease pentru Ucraina va fi diferit de asistență în timpul al Doilea Război Mondial-expert Lend-lease pentru Ucraina va fi diferit de asistență în timpul al Doilea Război Mondial – expert

război în Ucraina:

La 24 februarie 2022, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă.

La 27 februarie 2022, au apărut informații că Belarus ar putea declara război Ucrainei.

Invadatorii bombardează orașele pașnice din Ucraina. Acordurile privind coridoarele verzi sunt încălcate sistematic. Convoaiele de evacuare sunt bombardate, ceea ce face dificilă evacuarea civililor și livrarea de alimente și medicamente către punctele fierbinți. Există o catastrofă umanitară în multe localități.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

“Captivitatea rusă și Buryat sunt condiții complet diferite” – voluntar, supraviețuitor al Butch

” aceștia sunt oameni bolnavi. Ei ucid fără să se gândească ” – un martor ocular despre ceea ce s-a întâmplat în Bucha

“rușii au băut și au jefuit, iar Buryats au băut și au ucis”-un martor ocular despre ocupația lui Bucha

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *