după cum a spus politicianul, Rusia a înconjurat de fapt Ucraina, vorbim despre mii de kilometri/foto REUTERSDupă cum a spus politicianul, Rusia a înconjurat de fapt Ucraina, vorbim despre mii de kilometri/foto REUTERS

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a spus că sistemul Iron Dome nu este potrivit pentru Ucraina. Țara noastră are nevoie de sisteme moderne de apărare aeriană care să funcționeze mult mai bine.

el a spus despre asta în aerul canalului 24.

Arestovich a explicat că sistemul Iron Dome funcționează bine, dar numai în circumstanțe specifice. În condițiile noastre, nu avem nevoie de ea, crede consilierul președintelui PO.

Domul de fier este un sistem de arme foarte specific. Funcționează bine exclusiv în condiții israeliene”, a remarcat Arestovich.

Potrivit politicianului, Rusia a înconjurat de fapt Ucraina, vorbim despre mii de kilometri, dacă luăm în considerare teritoriul țării noastre care se învecinează cu Belarus. Inamicul poate lovi din orice punct, astfel încât armata forțelor armate din Ucraina are nevoie de sisteme mai moderne de apărare aeriană.

În plus, a remarcat Arestovich, sistemul Iron Dome este foarte scump. Pentru acești bani, puteți cumpăra o armă universală care va ajuta mai eficient apărătorii noștri să respingă atacurile inamice. Chiar dacă” Domul de fier ” ar fi potrivit pentru Ucraina, Israelul nu ne-ar vinde un astfel de sistem, consideră consilierul președintelui PO.

Citește și:  Federația rusă devine previzibilă: apărarea aeriană doboară majoritatea rachetelor lansate de inamic în Ucraina-Painter Rusia devine previzibilă: apărarea aeriană doboară majoritatea rachetelor lansate de inamic în Ucraina-Painter  armata ucraineană a început exerciții privind utilizarea armelor autopropulsate slovace Armata ucraineană a început exerciții privind utilizarea armelor autopropulsate slovace Rusia a lansat o rachetă de tip X la Odessa, a fost doborâtă de forțele de apărare aeriană Rusia a lansat o rachetă de tip X la Odessa, a fost doborâtă de forțele de apărare aeriană

Ce se știe despre “Domul de fier” israelian

“Iron Dome” este un sistem mobil de apărare aeriană pentru toate condițiile meteorologice dezvoltat de compania israeliană Rafael Advanced Defense Systems. Sistemul este capabil să intercepteze și să distrugă rachete tactice neguidate și obuze de artilerie trase de la o distanță de 4 până la 70 km cu o traiectorie care poate amenința zonele populate, în 2015 sistemul a reușit să distrugă UAV-urile manevrabile.scopul principal al sistemului Iron Dome este de a proteja populația civilă din sudul și nordul Israelului.

Anterior, UNIAN a raportat deja că Israelul a testat cu succes un nou sistem de apărare aeriană cu laser. Un sistem laser bazat pe sol numit Iron Beam este dezvoltat ca o completare a sistemului Iron Dome.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.