Italia a oferit un nou pachet de asistență militară Ucrainei/foto de Mikhail Palinchak

Italia continuă să ajute Ucraina să se apere de agresiunea rusă. Ea a trimis recent un nou pachet de ajutor militar în țara noastră. Cu toate acestea, ambele părți nu au dezvăluit ce arme au fost incluse în ea.

Informațiile au fost primite de la Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov. El i-a mulțumit partenerului său pentru ajutor pe contul său personal de Twitter.

“Când suntem uniți, Nu putem fi învinși! Aș dori să mulțumesc guvernului Italian și personal prietenului meu Lorenzo Guerini (ministrul italian al Apărării — UNIAN) pentru noul pachet de asistență militară. Oamenii din Ucraina își vor aminti întotdeauna sprijinul neclintit al Italiei. Grazie mille (mulțumesc mult)”, a scris Reznikov.

Anterior, șeful Partidului frații Italiei, Georgia Meloni, a promis că va continua să aprovizioneze Ucraina cu arme grele în cazul unei victorii electorale. Și la sfârșitul lunii iunie, mass-media a raportat că Italia va trimite obuziere în statul nostru.

Amintiți-vă că ieri, pe 30 iulie, Reznikov a purtat discuții cu omologul său american Lloyd Austin. După conversație, Ministrul Apărării al Ucrainei a anunțat primirea de fonduri pentru a consolida protecția țării noastre.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.