în timpul zilei, parașutiștii din Lviv au aruncat în aer 9 echipamente și un depozit de muniție/captură de ecran din videoclip

Parașutiștii din Lviv au marcat un alt record pentru distrugerea invadatorilor într-o zi. Luptătorii celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian a DSHV, pe 13 iunie, au aruncat în aer 9 echipamente și un depozit de muniție inamic. Tunarii și unitățile antitanc au lucrat.

Realizările de luptă ale parașutiștilor din Lviv au fost spuse la comanda DSHV a Forțelor Armate din Ucraina.

“După cum a raportat deja mass-media, în mai 2022, când ocupanții ruși au încercat să aducă un ponton care traversează râul Seversky Donets, unitățile de artilerie ale 80 de brigăzi separate de asalt aerian ale Dshv ale Forțelor Armate din Ucraina au stabilit un fel de record: 73 de unități de echipament inamic (tancuri, vehicule de luptă pentru infanterie, BMD, MTLB, APC) au fost eliminate în două zile. Și pe 13 iunie 2022, parașutiștii de artilerie, ca să spunem așa, au rupt un alt “jackpot de tun””, a spus comanda DSHV.

În ziua menționată, Tunarii brigăzii au explodat: două complexe de MLRS 9K57 “Hurricane” de calibru 220 mm, un vehicul de transport și încărcare de luptă pentru “Hurricane”, un transportor blindat de personal, o mașină blindată “Tiger”, două camioane și un depozit de muniții. Judecând după forța exploziei, aceasta din urmă conținea rachete către uragane.

În aceeași zi, unitățile antitanc ale Brigăzii 80 au lucrat cu succes la invadatorii din STUGNA-P ATGM. Luptătorii au aruncat în aer BMP și tancul inamic.

La începutul acestei săptămâni, 81 de brigăzi au fost marcate de o grevă masivă asupra Rashiștilor. Ea a ” acoperit “bateria” uraganelor ” cu artilerie, împreună cu vehicule de sprijin logistic.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.