rușii au cu 30% mai puțin tren de aterizare/foto UNIANRușii au cu 30% mai puține vehicule de aterizare/foto UNIAN

din mai multe motive, aterizarea trupelor rusești pe coasta Mării Negre lângă Odessa nu este posibilă acum.

Acest lucru a fost declarat astăzi de către expertul militar Oleg Jdanov.

“În primul rând, au fost cu 30% mai puține vehicule de aterizare. Amintiți-vă de daunele provocate navelor amfibii, nu toate au ieșit din reparații. În al doilea rând, există un” harpon ” la datorie. Navele rusești se tem să intre în apele Mării Negre la gama harponului. Le – am lipsit de mijloacele de explorare în apele Mării Negre-am ucis platformele de producție de petrol și gaze în care se aflau stațiile radar care au efectuat explorarea. Și acum Rusia nu vede situația generală din zona Mării”, a spus Jdanov.

Citește și:  atac terorist în Elenovka: Jdanov a enumerat semne care indică o explozie în interior Atac terorist în Yelenovka: Jdanov enumerate semne care indică o explozie în interiorul camerei deschideți ferestrele în timpul bombardării: Jdanov a dezvăluit detalii importante Deschideți ferestrele în timpul bombardării: Jdanov a dezvăluit detalii importante Federația Rusă nu are acum posibilitatea de a transfera trupe dintr - o direcție în alta-expert Federația Rusă nu are acum posibilitatea de a transfera trupe dintr – o direcție în alta-expert Zhdanov a spus dacă merită să se teamă de o re-ofensivă a Federației Ruse de la Chernihiv Jdanov a spus dacă merită să se teamă de o re-ofensivă a Federației Ruse de la Chernihiv

El a menționat, de asemenea, că forțele terestre ale rușilor nu vor avea succes și vor putea ajunge doar la Nikolaev.

“Grupul de teren, chiar dacă va număra 20-25 de mii, în cel mai bun caz se pot aștepta să încerce să ajungă la Nikolaev, iar acolo este absolut inutil să treci la Voznesensk și să forțezi Bug-ul sudic. Ținând cont de faptul că ne consolidăm apărarea…”,- A subliniat Jdanov.

În același timp, expertul militar nu crede că nu există nicio amenințare în această direcție și a menționat că rușii vor încerca în continuare o ofensivă în direcția lui Nikolaev, dar “bătălia va arăta cât de reușită va fi

“Nu va trebui să așteptăm mult înainte de începerea operațiunii ofensive, dacă o vor întreprinde… Poate că vor consolida gruparea și vor sta într-o apărare oarbă pe malul drept al regiunii Herson”, a adăugat expertul.

După cum a raportat UNIAN, în regiunea Herson ocupată temporar, avioanele de asalt ucrainene au lovit de două ori fortărețele invadatorilor ruși.

Între timp, în Marea Neagră, 17 nave de război și bărci ale flotei rusești a Mării Negre manevrează în apropierea coastei Crimeei de la capul Tarkhankut la Novorossiysk, printre care 6 transportatori de rachete de croazieră Kalibr – în total 44 – precum și 4 BDK.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.