consecințele bombardării inamice a Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko consecințele bombardării inamice a Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko

În prezent, nu există nicio amenințare cu un atac asupra Harkovului, dar orașul, ca și până acum, este amenințat de bombardamente.

Acest lucru a fost declarat de către expertul militar Oleg Jdanov.

“Acele trupe care se află în direcția Kharkiv, chiar ținând cont de Divizia 144 de tancuri din armata a 20-a, nu sunt suficiente pentru a se deplasa în oraș. În primul rând, trebuie să ne străpungem apărarea și sunt destul de bine fortificate acolo. Acest lucru este demonstrat chiar de faptul că Rusia, după ce a aruncat rezerve în luptă, a reușit să restabilească situația de-a lungul liniei de la care i-am împins la graniță. Nu puteau merge mai departe. Da, s-au întors la pozițiile lor inițiale, a trebuit să ne retragem la ei, dar nu au mers mai departe. Apărarea este destul de serios construită”, a spus el.

Expertul a sugerat că ocupanții vor continua să acopere orașul, inclusiv din aviație și artilerie.anterior, analiștii de la Institutul American pentru studiul războiului au spus că Putin a ordonat probabil capturarea Harkovului și a părții neocupate a regiunii Harkov. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.