Occidentul nu va permite lui Putin să transforme războiul într-unul nuclear, Jdanov este sigur/REUTERS photoOccidentul nu va permite lui Putin să transforme războiul într-unul nuclear, Jdanov este sigur/REUTERS foto

Este puțin probabil ca președintele rus Vladimir Putin să decidă declanșarea unui război nuclear. Amenințarea că armele nucleare vor deveni ultimul argument în război este foarte scăzută.

această opinie a fost exprimată de expertul militar Oleg Jdanov în aerul canalului 24.

Potrivit acestuia, Occidentul nu va permite lui Putin să transforme războiul într-unul nuclear, nimeni nu vrea să aibă o “groapă de gunoi nucleară” în centrul Europei și riscul de contaminare radioactivă a oricărei țări de pe continentul european. Prin urmare, această problemă este clar monitorizată.

“Occidentul colectiv nu va permite ca acest război să fie transformat într-unul nuclear”, a spus Jdanov. “Putin a fost clar că vor lansa un atac preventiv asupra centrului de luare a deciziilor de îndată ce vor începe să vorbească despre utilizarea armelor nucleare.”

după cum a explicat expertul, aceasta înseamnă că Putin însuși și buncărul său vor fi bătuți.

Reamintim că consilierul britanic pentru Securitate Națională Stephen Lovegrove a avertizat cu privire la riscurile crescânde ale Occidentului de a intra într – un conflict nuclear cu China sau Rusia din cauza unei defecțiuni a comunicării cu cele două țări: “două blocuri monolitice ale Războiului Rece – URSS și NATO – deși nu fără lovituri alarmante-au reușit să ajungă la o înțelegere comună a doctrinei, care lipsește astăzi”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.