aspectul apărării aeriene este dezvoltat de Statul Major General/facebook.com/kpszsuaspectul apărării aeriene este dezvoltat de Statul Major General/facebook.com/kpszsu

Structura sistemului de apărare aeriană din Ucraina este dezvoltată de Statul Major General, iar dorințele președintelui pot fi, de asemenea, luate în considerare.

Acest lucru a fost spus de expertul militar Oleg Zhdanov într-un interviu cu Natalia Moseychuk.

“Schema de dispunere și dispunere va fi elaborată de Statul Major General, pe baza considerentelor militare. Apoi trebuie să fie aprobat de Comandantul Suprem. De aceea spun că dorințele președintelui pot fi luate în considerare la aprobarea acestei scheme”, a explicat el.

Potrivit expertului, Statul Major General pornește de la considerente privind necesitatea construirii unui sistem de apărare aeriană/antirachetă al statului într-un complex.

“Sarcina lor principală este să ne închidă cerul cu cea mai mare probabilitate posibilă de a doborî rachete și aeronave inamice… Dacă există dorințe individuale de a întări un flanc și de a slăbi unele – Da, vor lua în considerare. Și, în general, lucrează la construirea unui sistem de apărare aeriană a statului”, a spus Jdanov.

Mai devreme a devenit cunoscut când Ucraina ar putea primi sisteme germane de apărare aeriană.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.