așa arată suprafața drumului pe Podul Antonovsky după loviturile APU/captura de ecran a videoclipului așa arată suprafața drumului pe Podul Antonovsky după loviturile APU/captura de ecran a videoclipului “/>așa arată suprafața drumului pe Podul Antonovsky după loviturile APU/captura de ecran a videoclipului

În cazul distrugerii sau luării sub controlul focului a podului Antonovsky și a trecerii în apropierea centralei hidroelectrice Kakhovskaya din regiunea Kherson, grupul rus din această regiune se află într-un mediu operațional.

expertul militar Oleg Zhdanov a spus despre acest lucru.

Potrivit lui, în acest caz, problema de predare sau retragere a ocupanților vor fi rezolvate în următoarele săptămâni.

“Pentru că un singur combustibil trebuie importat acolo zeci, sau chiar sute de tone pe zi. Totul este în mod constant de conducere, mișcare, fotografiere. Acest lucru necesită muniție, combustibil și este necesar să se alimenteze această imensă armată rusă, care se află în Kherson. În prezent există aproximativ 10-12 mii de militari pe malul drept al Niprului”, a remarcat expertul.

Jdanov a subliniat că, în legătură cu amenințarea iminentă, Federația Rusă revine din nou la “șantajul nuclear”.

El a numit grevele de succes ale Forțelor Armate ucrainene de pe Podul Antonovsky o încercare serioasă de a distruge sau de a “înceta existența” grupului rus de pe malul drept al Niprului.

După cum a raportat UNIAN, pe 19 iulie, armata ucraineană a atacat baza ocupanților ruși situată în apropierea Podului Antonovsky din Kherson. Invadatorii au plasat acolo o mulțime de arme și o unitate militară.

De asemenea, a fost raportat despre o grevă asupra acestei structuri în dimineața zilei de 20 iulie. Ocupanții au declarat deja că traficul pe pod va fi restricționat temporar.

În informațiile Britanice, Podul Antonovsky este numit principala vulnerabilitate a armatei ruse din Regiunea Herson. De aceea, controlul asupra trecerilor râului Nipru poate deveni un factor cheie în luptele din Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.