Jdanov: Rusia a salvat rachete de înaltă precizie pentru Kiev/foto UNIAN Jdanov: Rusia a salvat rachete de înaltă precizie pentru Kiev/foto UNIAN

Rusia a început să folosească rachete “preistorice” în stil sovietic pentru lovituri asupra Ucrainei, lăsându-le pe cele mai de înaltă precizie pentru bombardarea Kievului.

expertul militar Oleg Jdanov a declarat pentru TSN despre acest lucru.

Potrivit acestuia, recentul atac asupra Kievului a fost efectuat de trupele ruse din Marea Caspică cu rachete X-55 sau X-101 de la bombardierele strategice TU-95.

“Vedeți, rachetele de înaltă precizie au fost rezervate și pentru Kiev. Deși toate aceste rachete sunt toate rachete sovietice vechi. Nu este modern. Doar X-555 a fost modernizat acolo. Din câte am înțeles, nu se mai găsește în rapoartele de informații despre bombardarea teritoriului nostru. Adică, Rusia folosește cu adevărat rachete în stil sovietic. Pentru Kiev, acestea sunt mai precise, iar pentru restul teritoriilor, vor trebui”, a spus Jdanov.

După cum a menționat expertul, bombardierele strategice au sediul în orașul Engels, lângă Saratov. Ei ies în Marea Caspică și lovesc de acolo. Gama rachetelor este de 2-2, 5 mii kilometri.

Lovitura de rachete a Rusiei la Kiev pe 5 iunie

Pe 5 iunie, mai multe explozii au tunat la Kiev în districtele Darnitsky și Dneprovsky. Se știe despre o persoană rănită, este spitalizată.

conform datelor preliminare, armata rusă a lansat rachete de la avioane Tu-95 din Marea Caspică

O rachetă inamică a fost doborâtă peste Districtul Obuhov din regiunea Kiev.

de asemenea, s-a raportat că o altă rachetă Rusă Kalibr a zburat critic deasupra centralei nucleare din sudul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.