ocupanții erau atât de scurți de haine încât unii dintre ei mergeau la femei/Foto REUTERS

În regiunea Kiev, au povestit despre indignările ocupanților care batjocoresc oamenii. Un rezident al Brovarshchyna a văzut cu ochii lui ce făceau Rashiștii în satul șevcenko.

un videoclip cu povestea sa a apărut pe canalul Telegram al Poliției Naționale din Ucraina.

Omul a descris sincer tot ce a văzut. Ocupanții au alungat oamenii din casele lor, au ocupat locuințele altcuiva și au jefuit în mod constant. Armata rusă a scos mâncare și chiar haine din magazine. 

În plus, ocupanții ar putea lua haine de la trecători. Bărbatul spune că rashiștii au forțat oamenii să se dezbrace până la lenjeria lor. Deci, armata rusă a lăsat mai mulți locuitori fără haine, în această formă trebuiau să meargă prin întregul sat.

Ocupanții erau atât de lipsiți de haine, încât unii dintre ei purtau haine de femei. Au cerut locuitorilor mâncare, țigări, un soldat chiar a căutat unguent pentru el însuși, de asemenea, nu aveau medicamente. 

În “ziua pieței”, când aproape toți locuitorii satului au ieșit pe străzi și au căutat mâncare în magazine, ocupanții au tras asupra mașinii. Au fost oameni în ea, au murit. Armata rusă nu a permis localnicilor să ridice cadavrele timp de patru zile.Anterior, UNIAN a raportat deja că în regiunea Kiev, un demon rashist care a ucis un bărbat și și-a violat soția a fost eliminat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.