lupte feroce se întâmplă lângă Bakhmut/screenshot lupte feroce se întâmplă lângă Bakhmut/screenshot

Luptele de lângă Bakhmut devin din ce în ce mai acerbe. Inamicul se grăbește spre Soledar și vecinul Seversk.

Acest lucru este raportat de TSN.

Ocupanții ruși lovesc pozițiile armatei ucrainene la cele mai apropiate înălțimi. Luptătorii care stau puțin mai departe nu pot ajuta în niciun fel și speră că frații lor au reușit să sape.

Armata echipează poziții de luptă și”zone de recreere”. Ulterior, buștenii le vor fi livrați și vor avea grijă de săpături. Cei mai mulți dintre ei au trecut prin lupte grele – se retrăgeau din aur.

Citește și:  noaptea invadatorii au lansat lovituri de rachete pe Kharkiv (foto) Pe timp de noapte, invadatorii au lansat atacuri cu rachete asupra Kharkiv (foto)Ucraina a răspuns acuzațiilor de vânzare a armelor occidentale Ucraina a răspuns acuzațiilor de vânzare a armelor Occidentale

Inimile lor sângerează când se uită la câmpul de grâu ars. Zeci de hectare de grâu au fost distruse acolo și nimeni nu le va curăța pe cele care nu au ars încă.

Soldații noștri cred că vor putea recuceri pământul ucrainean de la ruși.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că Forțele Armate ale Ucrainei pot merge pe o contraofensivă și pot elibera teritoriile ocupate dacă este disponibilă cantitatea necesară de arme. Pentru a preveni o astfel de evoluție a evenimentelor, Kremlinul va încerca să anexeze regiunile Luhansk și Donetsk și să declare mobilizarea deplină în Federația Rusă.potrivit lui, Putin are mai multe obiective în Donbas și va trimite rezerve la principalele direcții, în special Slavyansk și Bakhmut.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.