jurnaliștii TSN au intrat sub foc de la ocupanții live/ScreenshotJurnaliștii TSN au intrat sub focul ocupanților live/Screenshot

Echipajul de film TSN a intrat sub focul inamic lângă Bakhmat. Sa întâmplat în aerul teledonului all-ucrainean, care este urmărit de întreaga țară.

Se remarcă faptul că jurnalistul Alexander Zagorodny tocmai vorbea despre bombardarea autostrăzii Bakhmut–Lisichansk, care servește ca mod de viață pentru militarii ucraineni și localnicii care încearcă să scape de bombardament.

În acest moment, rachetele rusești au început să ajungă în poziția în care se afla echipajul de film. Jurnalistul și cameramanul au trebuit să se ascundă urgent într-un adăpost, de unde terminau deja raportul.

După cum a devenit cunoscut mai devreme astăzi, APU a împins inamicul departe de autostrada Lisichansk-Bakhmut și i-a scos din Toshkovka.

Autostrada Lisichansk-Bakhmut este numită” drumul vieții”, deoarece este una dintre rutele de aprovizionare ale grupului nostru, care se află în Severodonetsk și Lisichansk. Acest drum furnizează muniție, combustibil și hrană pentru apărătorii ucraineni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.