Donetsk a fost ocupat în 2014/foto dnews.dn.ua Donetsk a fost ocupat în 2014/foto dnews.dn.ua

Donetsk în anii ocupației ruse sa transformat dintr-o metropolă înfloritoare într-un oraș ai cărui locuitori nici măcar nu au ocazia să observe apa din robinete.

Acest lucru este evidențiat de un anunț publicat pe una dintre intrările unei clădiri înalte. Fotografia sa a fost publicată de canalul Telegram Donetsk, după care rețeaua a început să reproducă imaginea. 

Autorii anunțului cer locuitorilor de la etajele superioare să ” oprească turnarea urinei în ferestre.” Probabil, astfel de acțiuni pot fi legate de absența prelungită a alimentării centralizate cu apă în oraș și de incapacitatea de a folosi toaleta.

“Tipic Donetsk”

“Donetsk a fost odată unul dintre cele mai bogate orașe din Ucraina. Stelele scenei mondiale și fotbalul mondial au jucat în ea. Au fost construite facilități moderne de infrastructură. Viața fierbe. Și apoi a venit Lumea Rusă. Și acum nu există apă în Donetsk timp de săptămâni, iar locuitorii clădirilor înalte toarnă excremente în ferestre”, comentează jurnalistul Denis Kazansky, care a părăsit orașul după începerea agresiunii rusești în 2014.

anterior, APU a subliniat un nou “truc” al ocupanților ruși din Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.