Ramzan Kadyrov/REUTERS photoRamzan Kadyrov/REUTERS foto

așa-numitele “Kadyrovites” suferă pierderi în fiecare zi în războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei.

Acest lucru este raportat de publicația “povești importante” cu referire la o sursă care participă la transferul morților din Ucraina în Cecenia.

Potrivit datelor oficiale, 13″ Kadyrovites ” au fost uciși în Ucraina. Dar, potrivit unei surse din Ministerul Sănătății din Cecenia, informațiile sunt false.

Jurnaliștii raportează că printre morți există mulți voluntari care nu sunt angajați ai agențiilor de aplicare a legii Cecene.

“Începând de astăzi, au fost confirmate 123 de decese ale militarilor Dagestani și Regardieni. Pentru Cecenia, a cărei populație este de două până la trei ori mai mică decât în Dagestan, aceasta este o cifră uriașă”, notează publicația.

Moartea rezidenților ceceni în războiul Rusiei împotriva Ucrainei este monitorizată activ de bloggerii ceceni care urmăresc rețelele sociale și mesagerii, unde rudele și cunoscuții publică fotografii ale morților.

Amintim, mai devreme s-a raportat cum șeful Ceceniei, care se numește “infanteristul lui Putin”, Ramzan Kadyrov s-a rușinat din nou vorbind despre “victoriile” trupelor sale Tik-Tok din Ucraina. De data aceasta, el a anunțat confiscarea satului Svetlichnoye din Regiunea Luhansk. Dar există o nuanță-această așezare a fost ocupată timp de 8 ani.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *