rezultatul atacului RF în Kharkiv /Mkrinshotrezultatul atacului RF în Kharkiv/mkrinshot

Federația Rusă a atacat din nou Kharkiv. După ora 13: 00, locuitorii locali au început să raporteze explozii în oraș și un incendiu.

grevele au fost confirmate de șeful Kharkiv Ova Oleg Sinegubov în canalul său de telegramă.

“Ocupanții bombardează din nou zonele rezidențiale din Kharkiv și comit teroare împotriva populației civile! Bombardarea a fost înregistrată în zona industrială, conform datelor preliminare – 7 victime civile. Datele sunt actualizate”, a scris el.

Sinegubov a făcut apel la locuitorii din Kharkiv să fie cât mai atenți și să nu fie pe străzi inutil.

Natalia Popova, consilier al președintelui Consiliului Regional Harkov, scrie că un copil a fost ucis în timpul bombardarea de astăzi de Harkov.

În jurul orei 14: 00, Suspilne a raportat că Kharkiv se afla sub bombardament rusesc, un incendiu a izbucnit într-o zonă industrială din estul orașului. S-a susținut că în unele zone după explozii au existat întreruperi cu Lumină, Apă, comunicare.

La 14:18 locuitorii au fost avertizați cu privire la amenințarea bombardamentelor din Kharkiv și comunitatea teritorială Kharkiv.

anterior a fost raportat că una dintre rachetele balistice rusești trase la Kharkiv pe 20 iunie a lovit obiectul metroului Kharkiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.