APU a încălcat logistica rușilor de lângă Kherson/fotografie facebook.com/kommander.nord /APU a încălcat logistica rușilor de lângă Kherson/foto facebook.com/kommander.nord /

Armata forțelor armate din Ucraina apropie eliberarea regiunii Kherson de ocupanții ruși.

După cum relatează corespondentul UNIAN, Dmitry Butriy, șeful interimar interimar al administrației militare regionale din Kherson, a declarat Acest lucru în timpul unui briefing online.

“Forțele noastre armate, în conformitate cu Ordinul Președintelui Ucrainei Vladimir Zelensky, continuă să facă presiuni asupra inamicului și, pas cu pas, să apropie eliberarea teritoriilor din Regiunea Herson de ocupantul rus. Într-adevăr, ei lucrează foarte precis și eficient la depozitele de muniții, la acumulările de forță de muncă și foarte eficient recent la logistica inamicului”, a spus Butriy.

El a reamintit grevele ucrainene de pe Podul Antonovsky din Kherson ocupat, pe podurile Daryevsky și Kakhovsky.

“Acest lucru a slăbit în mod semnificativ mișcările lor logistice (ale ocupanților ruși – UNIAN). Adică, mișcarea echipamentelor grele pe aceste poduri este, de exemplu, foarte dificilă astăzi. Ei au o încercare de a repara aceste poduri acolo. Există rapoarte că intenționează să construiască un fel de treceri de ponton, dar credeți-mă, soldații noștri lucrează așaefectiv, o vor face. Cred că nu îi va ajuta (ocupanții). Și acesta este un semnal că este timpul ca (ocupanții) să fugă de pe teritoriul nostru din Ucraina și Regiunea Herson”, a spus Butriy.

anterior au existat informații că rashiștii livrează urgent arme în regiunea Kherson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.