cel mai nou T-80BV al rușilor de lângă Harkov arde bine/screenshot cel mai nou T-80BV al rușilor de lângă Harkov arde bine/screenshot

Forțele Armate ale Ucrainei au distrus cel mai nou tanc al invadatorilor ruși T-80bv lângă Izyum, în regiunea Harkov.

Eliminarea echipamentului inamic a fost raportată de voluntarul Roman Donik, care a împărtășit imagini cu fier vechi ars.

Am văzut deja grile pe tancurile rusești. Dar 93 OMBRE, sub stafide, îmbunătățește modalitățile de prelucrare a kafirilor. Noutatea sezonului. Numai de la sânge rece. Două duze pentru prețul unuia. Turbo grill. Sau nu mai este un grătar? Barbicue? – voluntarul a semnat în glumă videoclipul.

Se remarcă faptul că, încă o dată, Tunarii din cea de-a 93-a brigadă mecanizată separată “Kholodny Yar” au lucrat efectiv, care au distrus recent aproape o duzină de tancuri ale ocupanților care sunt forați în regiunea Harkov.

Ucraina poate transforma valul războiului

Acest lucru este menționat în articolul de astăzi de Washington Post. Jurnaliștii, referindu-se la datele militare, afirmă că Forțele Armate ale Federației Ruse nu au obținut succese teritoriale semnificative de la capturarea lui Lisichansk.

Experții afirmă că Rusia va trebui în curând să admită că nu este în măsură să captureze întregul Donbass. În același timp, armata ucraineană are șansa de a profita de inițiativă datorită artileriei mai avansate, în special “Himars”americane.

amintiți-vă că dimineața Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat despre respingerea cu succes a asaltului inamicului lângă Belogorovka, Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.