“Kholodnoyartsy” a lovit pozițiile ocupanților cu o dronă kamikaze de casă/screenshot

Luptătorii celei de-a 93-a brigăzi mecanizate separate “Kholodny Yar” dețin apărarea în regiunea Harkov. Cu o zi înainte, cu ajutorul unei drone kamikaze de casă, a fost făcută o grevă precisă asupra pozițiilor personalului inamic.

videoclipul lucrării “Kholodnoyarovtsev” a fost publicat de AFU StratCom în canalul telegram.

Imaginile video arată clar modul în care armele de casă zboară chiar în clădirea în care s-au stabilit invadatorii ruși. Iar cei care au reușit să supraviețuiască – au fugit.

despre “Kholodnoyarovtsy”

93 OMBr “Kholodny Yar” este formarea trupelor mecanizate ca parte a Forțelor Terestre AFU. De la început participă la războiul din estul Ucrainei. Unitățile Brigăzii au trecut prin cele mai înverșunate bătălii ale războiului, inclusiv bătăliile de lângă Ilovaisk și aeroportul Donețk.

Din 2018, brigada a primit numele onorific “Kholodny Yar” – în onoarea zonei istorice a Niprului Ucraina, renumită pentru rebelii săi.

în ajunul “Kholodnoyarovtsy” a distrus aproape o duzină de tancuri ale ocupanților, a izbucnit în regiunea Harkov. Chiar mai devreme, luptătorii au “aterizat” pentru totdeauna drona Zala a ocupanților.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *