Kim a promis să plătească dolari 100 acelor locuitori ai Nikolayevshchina care vor direcționa pe spotters/foto president.gov.ua Kim a promis să plătească 100 de dolari acelor locuitori ai Nikolayevshchina care vor direcționa pe spotters/foto president.gov.ua

Președintele Nikolaev Ova Vitaly Kim a promis să plătească 100 de dolari celui care va detecta și va preda spotters de greve inamice în regiune.

Kim a spus despre acest lucru în mesajul său video Telegram.

Potrivit acestuia, rușii prin canalele Telegram promit anonimatul ucrainenilor care sunt de acord să devină Tunari pentru ocupanți.

“Ei plătesc niște bani acolo. O mie sau cincisprezece sute de grivne. Ei promit anonimatul, dar nu există anonimat. Oricum îi prindem încet”, a spus Kim.

El a spus că, pentru a contracara recrutarea rusă, au venit cu o idee cu o recompensă pentru spotters.

“Voi plăti 100 de dolari tuturor celor care arată spre gunner. Pentru a identifica persoana reală care conduce… Puteți deja să vă uitați atent la ticăloșii care îi ajută pe ruși. Prin urmare, va fi plătit. Căutați-l, băieți. Aceasta se referă la regiunea Mykolaiv”, a menționat Kim.

El a adăugat că acum dezvoltă instrucțiuni în care va fi posibil să contactați pentru a identifica agenții inamici. Kim a subliniat, de asemenea, că o astfel de inițiativă nu va permite oamenilor să deconteze conturile. Totul va fi verificat și documentat.

Trebuie remarcat faptul că ocupanții ruși nu încetează să bombardeze regiunea Mykolaiv atât din rachete de înaltă precizie, cât și din artilerie cu rază lungă de acțiune.

Anterior, SBU a reținut observatori ai bombardamentelor inamice recente din regiunea Mykolaiv. S-a stabilit că răufăcătorii erau rezidenți ai Nikolayevshchina, au transferat informațiile colectate curatorului lor prin canalele lucrate de comunicare închisă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *