Dmitri Marchenko/fotografie mil.gov.ua Dmitri Marchenko/fotografie mil.gov.ua

Generalul Dmitry Marchenko a sosit din nou în regiunea Mykolaiv pentru a coordona acțiunile armatei cu administrația civilă. El se va ocupa, de asemenea, de problemele de lucru cu partizanii.

Șeful administrației militare regionale Nikolaev, Vitaly Kim, a povestit despre asta pentru “Radio Liberty”.

“Conform scrisorii mele, la cererea mea, Domnul Marchenko a fost trimis în regiunea Mykolaiv de către comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina Valery Zaluzhny pentru a îmbunătăți cooperarea dintre administrația civilă și armată și pentru a lucra cu partizanii. Adică, Domnul Marchenko nu este subordonat Armatei în raport cu operațiunile militare, ci în raport cu civilii și militarii care nu se află în spate, dar să spunem, în sprijin, else va întări. Pentru că are experiență relevantă, comunicare și cunoștințe pe teritoriul regiunii Mykolaiv”, a subliniat Kim.

în vârstă de 44 de ani, general-maior al Forțelor Armate ale Ucrainei Dmitri Marchenko a condus apărarea Nikolaev până în aprilie, iar apoi a fost transferat la o altă secțiune a frontului. În iulie, a fost returnat din nou la Nikolayevshchina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *