Alexey Vadatursky/serviciul de presă foto “Nibulon”

Compania “Nibulon”, al cărei CEO Alexey Vadatursky a murit recent ca urmare a unei lovituri de rachete rusești asupra Mykolaiv, la începutul unei invazii pe scară largă, a oferit barjelor sale să blocheze intrarea în zona de apă a orașului.

Acest lucru a fost anunțat în timpul teledonului all-ucrainean de către președintele administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim.

“El a făcut multe pentru oraș și pentru Ucraina în sectorul agricol și construcții navale. El a ajutat, printre altele, la protejarea orașului prin blocarea intrării în zona noastră de apă Nikolaevskaya. El a fost cel care a blocat intrarea potențială în oraș pe propria cheltuială, cu barjele sale”, a spus el.

după cum a raportat UNIAN, în noaptea de 31 iulie, ocupanții au tras din nou masiv rachete la Mykolaiv.

Citește și:  numărul luptătorilor AFU dispăruți este mult mai mic decât a fost anunțat - autorizat Numărul luptătorilor AFU dispăruți este mult mai mic decât a fost anunțat-autorizat APU a eliberat Dmitrovka de invadatorii din regiunea Harkov APU a eliberat Dmitrovka de invadatorii din regiunea Harkov numărul de decese ca urmare a unui atac cu rachete asupra Vinnytsia a crescut la 28 Numărul de decese ca urmare a unui atac cu rachete asupra Vinnytsia a crescut la 28

Unul după altul a lovit casa CEO-ului JV” Nibulon”, Erou al Ucrainei Alexey Vadatursky. Proprietarul casei și soția lui au fost uciși.

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Mikhail Podolyak consideră că moartea unui om de afaceri celebru nu a fost un accident, ci o crimă premeditată.

Și propagandiștii de la Kremlin Margarita Simonyan și Boris Rozhin au confirmat de fapt că Vadatursky a fost ucis în mod intenționat.

potrivit președintelui Consiliului Regional Nikolaev Anna Zamazeeva, înainte de moartea Vadatursky planificat pentru a vizita Turcia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.