Kim a spus cum APU va elibera Regiunea Kherson de invadatori/foto REUTERSKim a spus cum APU va elibera Regiunea Herson de invadatori/foto de REUTERS

Armata ucraineană va elibera treptat Regiunea Herson de ocupanții ruși. APU nu își poate permite tactici cu smucituri mari pe teren deschis.

șeful Nikolaev ODA Vitaly Kim a spus despre asta într-un interviu cu La Repubblica.

Potrivit acestuia, Regiunea Herson va fi eliberată treptat pentru a nu risca oamenii.

“Dacă am fi făcut asta, am fi pierdut mulți oameni. Avem un concept diferit de război și viață: rușii își ucid soldații, încercăm să limităm pierderile. Ei trag, ne bazăm pe tactici militare”, a rezumat Kim.

Citește și:  Z-mașinile au luat foc: detaliile exploziilor din Berdyansk capturat au devenit cunoscute Mașinile Z au luat foc: detaliile exploziilor din Berdyansk capturate au devenit cunoscute situația din Donbass: Statul Major General a spus unde rușii își concentrează eforturile principale Situația din Donbas: Statul Major General a spus unde rușii își concentrează principalele eforturi

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 10 iunie, avioanele ucrainene au lovit o fortăreață, un feribot de ponton și depozite inamice în cinci așezări diferite din Regiunea Herson. Conform rezultatelor atacurilor aeriene și executării sarcinilor de tragere de către unitățile de rachete și artilerie, au fost distruși 33 de ocupanți, sistemul de rachete cu lansare multiplă Grad, mai multe vehicule blindate, 3 depozite de muniție și 2 combustibili și lubrifianți.

De asemenea, șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei în perioada 2005-2010, generalul armatei Mykola Malomuzh, a declarat că, odată cu sosirea armelor occidentale, AFU va putea să se deplaseze și mai activ și să desfășoare o ofensivă strategică, nu tactică, inclusiv în regiunile Herson și Zaporozhye.

la 11 iunie, a devenit cunoscut faptul că Forțele Armate ucrainene desfășurau o contraofensivă în regiunea Herson în direcțiile Kiselevka, Soldatskoye și Alexandrovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.