situația din regiunea Mykolaiv s-a înrăutățit/fotografia serviciului de urgență de statsituația din regiunea Mykolaiv s-a înrăutățit/fotografia serviciului de urgență de Stat

Peste 300 de civili au fost uciși în regiunea Mykolaiv de la începutul unui război pe scară largă.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Mykolaiv Vitaly Kim la un briefing.

Când a fost întrebat dacă are informații despre numărul de victime civile în timpul unui război pe scară largă, Kim a răspuns:

“Pentru întreaga perioadă a războiului – mai mult de 300 de persoane. Și în ultima zi, doi oameni au murit în orașul Bashtanka.”

El a adăugat că ocupanții ruși au tras la Bashtanka – au lovit administrația raională, Consiliul Raional, stadionul, ambulatoriul.

Potrivit lui Kim, astăzi, din cauza numărului mare de atacuri, situația din regiune este mai periculoasă decât acum două săptămâni. El a menționat că, în ciuda acestui fapt, oamenii continuă să se întoarcă în regiune.

Președintele Ova Nikolaev a menționat că astăzi în regiune mai mult de 3700 de structuri sunt deteriorate sau distruse.

“Și această cifră crește în fiecare zi – bombardamente constante, distrugerea constantă a infrastructurii și a facilităților civile”, a spus el.

Kim a spus că în Nikolaev lucrările de restaurare a alimentării cu apă continuă.

“Acesta este un proces lung și va fi sigur pentru două luni. Acum există apă tehnică în robinete care poate fi folosită în viața de zi cu zi, iar apa potabilă este livrată sau oamenii trebuie să o cumpere”, a spus președintele OVA.

vom reaminti, de altă zi două rachete rusești au fost doborâte de la navele ucrainene peste Nikolayevshchina

ajuta proiectul ne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *