Vitali Klitschko/photo UNIAN

Primarul Kiev Vitali Klitschko a luat parte la o reuniune a Consiliului orașului Munchen on-line și a mulțumit pentru asistența oferită. El a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“Astăzi, la invitația partenerilor germani, am vorbit online înainte de ședința completă a Consiliului Municipal din Munchen. Orașele gemene din Kiev. Orașele noastre au fost mult timp legate de relații strânse și cooperare activă. Munchen susține capitala Ucrainei în acest moment critic pentru statul nostru – când Ucraina luptă pentru independența și libertatea sa. I-am mulțumit pentru faptul că, de la începutul lunii martie, Munchen a oferit deja Kievului 15 vagoane de ajutor umanitar”, a spus Klitschko.

Klitschko a informat, de asemenea, partenerii germani despre nevoile urgente ale capitalei.

“El a menționat de asemenea că Kievul are nevoie astăzi de echipamente și echipamente de incendiu și salvare, ambulanțe, mijloace de protecție a civililor – măști, măști de gaze, medicamente. Pe lângă echipamentele de protecție pentru medici și salvatori care lucrează pentru a elimina consecințele bombardării capitalei ucrainene. Prietenii noștri germani au promis ajutor și sprijin suplimentar. Dar și-au exprimat admirația pentru curajul și vitejia ucrainenilor care luptă astăzi pentru principiile democratice și viitorul lor”, a spus primarul Kievului.

El a menționat, de asemenea, necesitatea creșterii presiunii asupra Rusiei.”separat, am remarcat necesitatea de a consolida presiunea economică și politică asupra Federației Ruse. Pentru că Rusia amenință astăzi securitatea întregii Europe și a lumii civilizate. Acest lucru, cred, este deja clar pentru toată lumea. Și lumea ar trebui să-și unească forțele în lupta împotriva agresorului nebun”, a rezumat Klitschko.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *