Vitali Klitschko/fotografie kyiv.klichko.org

Vitali Klitschko a mulțumit partenerilor internaționali ai Ucrainei pentru noul pachet de asistență militară.

a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook.

“Le mulțumesc partenerilor noștri americani care oferă Ucrainei un nou pachet de asistență militară pentru a ne putea apăra. Inclusiv în spațiul aerian. Vă mulțumim Marii Britanii pentru furnizarea statului nostru cu arme moderne pentru protecție. Ce susține Ucraina în lupta sa pentru libertate și independență! Vom sta în picioare! Pentru că suntem pe pământul nostru, luptăm pentru țara noastră și pentru viitorul nostru”, a spus primarul capitalei.

el a cerut cetățenilor să ajute țara este fiecare în locul său.

“Îndemn oamenii de la Kiev să nu neglijeze alarmele. Și urmați imediat la adăpost. Forțele de apărare aeriană lucrează pentru a respinge atacurile inamice din aer. Forțele noastre armate rezistă eroic orcilor. Îi îndemn pe toți să fie vigilenți și să arate unitate în toate. Pentru a ajuta pe toată lumea în locul lor. Muncă, atenție și îngrijire pentru oameni în conformitate cu regulile din timpul războiului”, și-a amintit Klitschko.

primarul de la Kiev, de asemenea, a vorbit despre consecințele bombardarea noapte a capitalei.

“Inamicul suferă pierderi, dar nu abandonează încercările de a ne distruge statul. Continuă să atace capitala. O persoană a fost ucisă, două rănite ca urmare a resturilor de rachete care au lovit o clădire cu mai multe etaje din Districtul Darnitsky. Valul de explozie a avariat o casă vecină. Salvatorii încă lucrează la fața locului”, a rezumat Klitschko.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *