Dr. Evgheni Komarovsky a vorbit despre acțiunile lui Vladimir Putin în Ucraina/foto instagram.com/doctor_komarovskiyDr. Evgheni Komarovsky a vorbit despre acțiunile lui Vladimir Putin în Ucraina/foto instagram.com/doctor_komarovskiy

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în timpul războiului cu Ucraina, se comportă ca un nebun jignit în raport cu orașele vorbitoare de limbă rusă.

Unitatea statului ucrainean este cea mai periculoasă pentru Federația Rusă, a declarat Dr.Yevgeny Komarovsky într-un interviu acordat redactorului-șef al publicației “Gordon” Ales Batsman.

“Mi se pare că el (Putin – N. R.) se comportă ca un nebun jignit care a fost refuzat de o junincă jignită”, a spus medicul.

Interlocutorul a adăugat că acum tehnologiile informaționale vizează asigurarea faptului că nu există unitate între diferiți oameni.

“Cel mai periculos lucru (pentru Federația Rusă – n. Red.) este unitatea Ucrainei. Unitatea de Vest și Est, Nord și Sud, vorbitori de limbă ucraineană și rusă, ortodocși și catolici și atei. Unitatea tuturor acestor oameni este cel mai teribil lucru care se poate întâmpla. Prin urmare, tehnologiile informaționale vizează lovirea în toate punctele-lovirea și lovirea și aruncarea Occidentului împotriva Estului, unul împotriva celuilalt și măsurarea pisyunilor și patriotismului”, crede interlocutorul.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie, presupus pentru a efectua o “operațiune specială” pentru “denazificare” și “demilitarizare”.

Trupele ruse au tras atât în instalațiile militare, cât și în cele civile din diferite localități, inclusiv Kherson, Mykolaiv și Mariupol, unde cea mai mare parte a populației este vorbitoare de limbă rusă. Numai în Mariupol, peste 20 de mii de oameni au murit din cauza ocupanților.

Referința UNIAN. Agresiunea Federației Ruse împotriva Ucrainei a început în 2014 – după ce președintele pro-rus Viktor Ianukovici a fost răsturnat în țara noastră ca urmare a Revoluției demnității. Ianukovici a fugit în Rusia și i-a cerut lui Vladimir Putin să trimită trupe pe teritoriul ucrainean.

În același an, Federația Rusă a confiscat Crimeea ucraineană și a invadat o parte din Donbass.Ucraina a decis să rupă relațiile strânse cu partea rusă și a stabilit un curs pentru aderarea la Uniunea Europeană și NATO.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.