satele de lângă Kiev sunt eliberate de ocupanți, împărtășite de șeful Cova/foto ilustrativă REUTERS

Președintele administrației militare regionale din Kiev, Alexander Pavlyuk, a declarat că se lucrează la eliberarea satelor din jurul Kievului de ocupanți, dar este imposibil să se precizeze informațiile înainte de finalizarea operațiunilor relevante.

El a anunțat acest lucru în aerul teletonului de informații.

Răspunzând la întrebarea despre lipsa de informații din partea oficialilor despre eliberarea satelor de ocupanții din jurul Kievului, Pavlyuk a menționat: “lucrarea este în curs de desfășurare, dar pentru a preveni scurgerile de informații despre acțiunile unităților noastre, vom spune despre asta când este posibil să vorbim…”.

“Există acțiuni corespunzătoare ale unităților noastre, contracararea inamicului, mișcările inamice, până în prezent este imposibil să spunem în mod specific că este așa, până la finalizarea operațiunilor relevante”, a spus oficialul.

Pavlyuk, de asemenea, a spus că situația din regiunea Kiev este “dificil, controlat.”

“În regiunea Kiev, situația este complicată, controlată, este foarte dificil să se prevadă acțiuni. Suntem gata să răspundem în mod adecvat tuturor amenințărilor. Cel mai mare pericol rămâne – autostrada Zhytomyr, Bucha, Irpen, Gostomel, Makarov, Districtul Vyshgorodsky. De asemenea, în plus, au existat atacuri în districtul Vyshgorodsky… Forțele armate aflate în pozițiile lor apără cu fermitate granițele. Facem noi frontiere pentru a spori stabilitatea Apărării”, a spus el.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

inamicul a bombardat mai întâi instalațiile militare, apoi a atacat așezările pașnice, în special Kievul și orașele din apropiere – Buchu, Irpen, Gostomel, au avut loc bătălii.

inamicul a reușit să preia controlul asupra unui număr de așezări.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.