Primul șef adjunct al Administrației Prezidențiale a țării agresoare a Federației Ruse, Serghei Kiriyenko, a devenit curatorul relațiilor cu organizațiile teroriste “LNR” și “DNR” în locul lui Dmitry Kozak.

Acest lucru este raportat de RBC cu referire la cinci surse apropiate Kremlinului.

Potrivit publicației, acum nu Departamentul pentru Cooperare Transfrontalieră subordonat cazacului este responsabil pentru lucrul cu organizațiile teroriste, ci Departamentul pentru politică internă (OIA).

Potrivit uneia dintre surse, în Departamentul Afacerilor Interne se creează un nou “departament”, care va fi responsabil pentru interacțiunea cu “LNR” și “DNR”. Potrivit unei alte surse, departamentul a fost format și au fost numiți cei responsabili de lucrul cu organizațiile teroriste.

Unul dintre interlocutori a spus că schimbarea curatorului indică cel puțin o ordine specială de interacțiune cu teroriștii și crearea unui presupus “spațiu politic intern unificat”, ca maxim — despre luarea în considerare a scenariului posibilei intrări A așa-numitelor “LNR” și “DNR” în Rusia.

Un alt interlocutor a spus că alinierea la curatoria sa schimbat, deoarece Kozak a fost responsabil pentru negocierile privind punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk, “care sa încheiat cu ceea ce este cunoscut.”

Săptămâna trecută a devenit cunoscut faptul că Kiriyenko a vizitat Donetsk, unde sa întâlnit cu liderii organizațiilor teroriste. Potrivit surselor publicației, călătoria oficialilor de la Kremlin la Donbass a fost “prezentare, introductivă”.

După cum știți, la sfârșitul lunii martie, liderul organizației teroriste “LNV” a declarat că în viitorul apropiat va avea loc un “referendum” privind intrarea lor în Rusia.

Ministerul de Externe și PO au declarat că orice referendum fals în teritoriile ocupate temporar este legal nul și neavenit și nu va avea consecințe juridice. Nici o țară din lume nu recunoaște schimbarea forțată a frontierelor recunoscute pe plan internațional ale Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *