Kremlinul a reacționat cinic la uciderea ucrainenilor pașnici de către ruși/foto REUTERS

Secretarul de presă al Președintelui țării ocupante Dmitry Peskov a spus că armata rusă nu trage asupra civililor ucraineni, ci îi “ajută”.

Despre asta scrie propaganda RIA Novosti.

În special, Peskov a spus că el “nu crede” Biroul Procurorului General al Ucrainei cu privire la informațiile pe care rușii sunt uciderea civililor.

În timp ce vorbea cu presa, el a venit din nou cu o poveste despre “naționaliștii ucraineni” care folosesc civilii orașelor ca “scut uman”, referindu-se la “proiecțiile” ucrainenilor răpiți în Rusia.

“Rusia nu crede Procuratura Generală a Ucrainei. Armata rusă nu trage în civili, nu îi lovește, ci îi ajută”, a spus Peskov.

Citește și:  în regiunea Herson, invadatorii l-au răpit pe directorul Teatrului Regional de teatru: a vorbit pentru Ucraina În regiunea Herson, invadatorii au răpit directorul Teatrului Regional de teatru: a vorbit pentru Ucraina  doar Lavrov a rămas: OP a reacționat la dispariția bruscă a lui Shoigu “Doar Lavrov a rămas”: OP a reacționat la dispariția bruscă a lui Shoigu Ukrzaliznytsia a început să vândă bilete pentru trenul Kiev-Przemysl Ukrzaliznytsia a început să vândă bilete pentru trenul Kiev-Przemysl  rezolva Putin, pentru că vei rămâne fără chiloți - celebrul prezentator TV a apelat la oligarhi “Rezolvați” Putin, pentru că veți rămâne fără lași – celebrul prezentator TV a apelat la oligarhi Putin minte despre neutilizarea recruților, Centrul Vișnevski din Moscova este plin de răniți - Centrul pentru reforme ale apărării Putin minte despre neutilizarea recruților, Centrul Vișnevski din Moscova este plin de răniți-Centrul pentru reforme ale apărării

Uciderea civililor în Ucraina

Trupele ruse au invadat Ucraina în 2014, confiscând Crimeea și părți din regiunile Donetsk și Luhansk. La 24 februarie 2022, Rusia a efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei, distrugând orașe, sate ucrainene și ucigând civili.

În timpul războiului din Ucraina, ocupanții ucid în mod intenționat civili și jefuiesc casele ucrainenilor.

anterior, ocupanții au tras în autobuze cu oameni din Popasnaya.

Și în regiunea Sumy, ocupanții folosesc civilii ca “scut uman”.

În regiunea Zaporozhye, ocupanții ruși au tras asupra mașinilor civile. Copiii sunt printre răniți.

în orașul Kremennaya, Regiunea Luhansk, pe 11 martie, ocupanții au împușcat un azil de bătrâni dintr-un tanc, ducând la moartea a 56 de persoane.

Lângă Zaporozhye, ocupanții au împușcat o mașină la un punct de control. Un copil a fost rănit, bombardamentul l-a lovit în față.

acestea sunt doar câteva știri despre crimele ocupanților împotriva populației civile din Ucraina. Întreaga lume urmărește crimele inumane ale rușilor, dar Kremlinul continuă să nege totul.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.