noaptea de la Kiev a fost liniștită-KGGA/foto Unian, Alexander Tit

noaptea de 22 Martie în ședință a trecut liniștit.

Acest lucru a fost anunțat de către prim-vicepreședinte al KSCA Nikolay Povoroznik.

El a reamintit că există o stare de asediu îmbunătățită în capitală și în regiune, care a început ieri la ora 20:00 și va dura până la ora 07:00 pe 23 martie. În timpul stingerii, mișcarea în jurul orașului fără treceri speciale este interzisă.

“Conducerea unei mașini fără permis special este, de asemenea, strict interzisă. Lucrătorilor mass-media li se interzice să se deplaseze în oraș dacă nu sunt reprezentanți ai unității de putere. Chiar și cu prezența acreditării din partea forțelor armate ale Ucrainei, mișcarea în capitală este interzisă. Veți putea să vă deplasați pe străzile capitalei numai dacă aveți o trecere specială. Fiți simpatici cu măsurile dure, dar necesare!”,- a spus Povoroznik.

KSCA constată că magazinele, farmaciile, magazinele de animale de companie și transportul public, instituțiile și întreprinderile nu funcționează în timpul stingerii.

Toate utilitățile funcționează. Stațiile de metrou funcționează în modul adăpost – traficul de tren nu se efectuează. Ambulanța și spitalele capitalei funcționează în modul de război și oferă asistența medicală necesară oamenilor din Kiev.

Semnalul de întoarcere a cerut să nu părăsească casele sau adăposturile. Puteți ieși numai atunci când vă îndreptați către cea mai apropiată unitate de depozitare în timpul unui raid aerian.

anterior a fost raportat că 65 de cetățeni au fost uciși la Kiev ca urmare a bombardamentelor de către ocupanți, aproape 300 au fost răniți. Ocupanții plănuiau să profite de capital în câteva zile, ceea ce nu au reușit, așa că din impotență au început să lovească casele civililor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.