Kuleba a spus că Federația Rusă nu se concentrează pe negocieri/foto UNIANKuleba a spus că Federația Rusă nu este axat pe negocieri/foto UNIAN

Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitri Kuleba, spune că Rusia se concentrează pe războiul împotriva Ucrainei și nu pe negocieri.

ministrul de Externe a anunțat acest lucru pe Twitter.

“Nu este nimic mai cinic decât vorbele susținătorilor lui Putin că Rusia este pregătită pentru negocieri. Auzim și vedem această “pregătire” în fiecare zi: greve de artilerie, teroare cu rachete împotriva civililor, crime brutale în masă. Rusia rămâne concentrată pe Război, orice altceva este doar o perdea de fum”, a spus Kuleba.

După cum a raportat mass-media, recent fostul cancelar German Gerhard Schroeder, care are legături strânse cu președintele rus Vladimir Putin, a povestit despre călătoria sa la Moscova, unde ar fi aflat că Rusia este pregătită pentru negocieri cu Ucraina.

Citește și:  fiecare dintre aceste gunoi știa unde merge: ex-comandant al Azov - despre ocupanții capturați “Fiecare dintre aceste gunoi știa unde se duce”: ex-comandant al “Azov” – despre ocupanții captivi Federația Rusă nu avea de gând să schimbe prizonierii ucraineni uciși în Elenovka-intelligence Federația Rusă nu a fost de gând să facă schimb de prizonieri ucraineni uciși în Yelenovka-informații  APU controlează Belogorovka, Serebryanka, Verkhnekamenka, Verkhnekamenskoye în Regiunea Luhansk APU controlează Belogorovka, Serebryanka, Verkhnekamenka, Verkhnekamenskoye în Regiunea Luhansk generalul rus ia acordat fiului său pentru eșecul în războiul împotriva Ucrainei (video) Generalul rus ia acordat fiului său pentru eșecul în războiul împotriva Ucrainei(video)  așa arată frica: în Mariupol, ocupanții au demolat Memorialul apărătorilor Ucrainei (video) “Așa arată frica”: la Mariupol, ocupanții au demolat un memorial pentru apărătorii Ucrainei (video)

biroul președintelui a spus că declarațiile despre disponibilitatea Federației Ruse pentru negocieri ar putea fi considerate o invitație la predare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *