La ieșirea din Mariupol, Ministerul Apărării al Federației Ruse construiește o casă și o linie de apărare/foto Peter AndryushchenkoPe cale de ieșire din Mariupol, Ministerul rus al Apărării este construirea unei case și o linie de apărare/
foto de Piotr Andryushchenko

Ocupanții ruși au început construcția unei clădiri cu cinci etaje la ieșirea din Mariupol. 

potrivit consilierului primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, construcția este realizată de Ministerul Apărării al Federației Ruse

“În același timp, el construiește linii de apărare a fortificațiilor în apropiere. La fața locului, Constructorii nu ascund că construiesc locuințe pentru militari și pentru cei care vor servi baza militară a rușilor”, a spus el.

Citește și:  invadatorii au scos toate cărțile din biblioteca din Mariupol-Andryushchenko (foto) Invadatorii au luat toate cărțile din biblioteca din Mariupol-Andryushchenko (foto) Rusia pregătește un fals dezgustător despre Mariupol - MIA Rusia pregătește un fals dezgustător despre Mariupol – MIA

Andryushchenko a subliniat, de asemenea, că acest lucru nu este suficient pentru a acoperi nevoile orașului distruse de invadatori.

“Capacitatea locuințelor anunțate este de 1015 apartamente. În medie, poate 3 mii de rezidenți Mariupol primesc cel puțin astfel de locuințe. Cu toate acestea, aceasta este nevoia de doar 2% din toți cei care se află în oraș în acest moment, structuri temporare de beton cu un singur etaj, cum ar fi o pensiune cu camere pentru 8 persoane și corturi, sunt pregătite pentru alții. Dar, din nou, acestea sunt nevoile pentru 1% din populație”, a spus el.

consilierul primarului este convins că, în primul rând, colaboratorii vor primi locuințe, în plus, locuitorii vor fi folosiți ca scut uman.

“Drept urmare, această construcție nu are nicio legătură cu îngrijirea oamenilor. Așteptat. Dar cel puțin ar fi posibil să ne bucurăm de o parte din rezidenții Mariupol dacă nu ar fi folosiți ca scut uman”, rezumă el.

După cum a raportat UNIAN, în Mariupol, ocupanții planifică construcția de clădiri modulare de apartamente pentru locuitorii orașului. La câteva sute de metri de case, trupele rusești pregătesc o linie de apărare, inclusiv săparea în echipamente grele, folosind astfel rezidenții Mariupol ca scut uman.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.