ucraineană a ajutat reprezentanții Federației Ruse și LDNR în biroul de război/fotografie al Procurorului General

La Kiev, fostul prim adjunct al Fondului Proprietății de Stat, suspectat de trădare, a fost reținut.

Acest lucru a fost raportat pe pagina de Facebook a Procuraturii Generale.

Potrivit anchetei, bărbatul, care este rezident la Kiev, a răspândit ideea schimbării integrității teritoriale a Ucrainei și i-a asistat pe ocupanți în desfășurarea unui război agresiv.

Deci, în perioada 24 Februarie-16 martie, un cetățean al Ucrainei s-a alăturat chat-urilor anti-ucrainene în mesageri pe teritoriul orașului Kiev și a transmis reprezentanților Federației Ruse și Reprezentanților DPR/LPR date despre locațiile personalului și echipamentelor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Având o educație militară, și-a dat seama că aceste date vor fi folosite de inamic pentru bombardarea ulterioară a orașelor pașnice.

Suspectul a fost reținut în conformitate cu articolul 615 din Codul Penal al Ucrainei. În timpul căutării, pistoale, cartușe, grenade și un telefon mobil au fost găsite și confiscate de la el. Problema alegerii unei măsuri preventive sub formă de detenție este rezolvată.

Acum, bărbatul a fost informat despre suspiciunea de înaltă trădare, precum și despre achiziționarea și depozitarea ilegală de arme și muniții (partea 1 a articolului 111, articolul 263 din Codul Penal al Ucrainei).

 biroul foto al Procurorului General  biroul foto al Procurorului General

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.